Långhelg

Idag har jag jobbat halva dagen på dagis och halva här på kontoret. Lyckades ändå få ihop hela fyra paket som nu ska släpas iväg till posten.
I morgon och på måndag kommer jag inte vara här alls men på tisdag är både jag och Åsa tillbaka så då är vi full styrka igen.
Uppdateringarna kommer förmodligen bli lite lidande av detta men som sagt är allt tillbaka till det normala på tisdag.

Ha en trevlig helg!

Inbjudningar med höstkänsla

Jag vet att man inte vill tänka på hösten nu när sommaren precis börjat komma igång men är inte de här inbjudningarna vackra? Ett lövmönster och smakfulla bronsfärger på transparent papper och med ett sigill.


Försäljare

Måste bara få spy lite galla på oärliga försäljare.
Det finns inget värre än när de ringer och försöker få det att låta som att de bara vill konfirmera vissa uppgifter såsom adress osv. De får det att låta som att det är en tjänst som man haft innan när man i själva verket aldrig haft med företaget att göra. Då får man vara på allerten och avbryta dem och förklara att man inte är intresserad av vad det nu är de försöker prångla på en. Utmattande! Och.. de hade haft mycket större chans att sälja något om de hade varit ärliga. Nu tackar man ju nej av princip.

Så, nu känns det lite bättre.

Limone sul garda, Italien

Om cirka 30 min börjar min semester! Härligt!
Här hittar ni mig under nästa vecka:

Limone Sul Garda

Bild från ving.se

/Åsa

Sommarillustration

Det är fredag och det är underbart väder! Helt fantastiskt! Hitills har vi här uppe i Östersund inte varit bortskämda med fina dagar så den här ska vi ta tillvara på. Skulle inte bli förvånad om vi brassar igång lite grillning ikväll.

En liten sommarillustration får ni för att verkligen få in den rätta känslan.


Tillverkningstrassel

Idag har det jobbats på riktigt ordentligt! Var ju borta en del förra veckan och veckan som kommer blir avbruten en hel del av dagisjobb, MVC besök och föräldragrupp.
Idag lyckades vi i alla fall bland annat få till helt underbart söta dopkort och en hel massa trycksaker. Till exempel vigselprogram med inlagor. De som hade beställt dem ville ha inlagorna vikta och häftade vilket oftast inte är några problem men ibland vill inte utrustningen sammarbeta. Häftningsprocessen tog något längre än planerat men nu är de klara och ivägskickade.


Moderna inbjudningskort

Har varit sjuk i flera dagar. Trist. Är inte riktigt frisk nu heller men det är så mycket att göra just nu att det inte fanns tid för någon mer ledighet. Nu är det ju dock lite långledigt i och med Kristi Himmelfärds dag så då har jag gott om tid att krya på mig.
Idag har jag bland annat gjort en hel drös med inbjudningskort. Korten kommer från en serie som vi kallat "Modern" och den har varit med i en bok om bröllopskort. Detta är en lite annan variant än den i boken, i boken var inbjudan ett pussel.

Lovar att skriva lite mer om boken vid ett annat tillfälle!

/Jenny



Pusselvarianten såg ut på detta viset:


Randigt

Vi skickade detta dopkort som prov på posten idag:



Kunden önskade kortet med turkosa och gröna ränder, resultatet blev riktigt fint!


Våren är här och full rulle på kortfabriken


Nu är det bröllopstider och därmed är det en hel del att göra, vilket är kul!
Här kommer ett tips till blivande bröllopspar:


Tändsticksask med namntryck

Kolla in våra tändsticksaskar här.

Snart After Work...

Sitter just nu och fixar med uppdateringen av hemsidan. Det går bra men det tar tid...
Jag ska jobba på nu så att jag förhoppningsvis kan gå på AW med Jenny.


Ny funktion - beställning direkt på sidan!

Trevlig helg!
Hälsningar, Åsa

Frostiga placeringskort

Idag har det inte blivit många timmar på kontoret.
Började dagen med ett besök på Mödravårdscentralen, det är ju som sagt inte länge tills krypet är redo att komma ut. Ska sedan börja jobba på dagiset kl halv ett så...
Hann i alla fall med att göra lite frostiga  placeringskort. Ett riktigt fjällbröllop skulle ju inte vara komplett utan lite gnistrande snöflingor.


Tips!

Detta gillar vi! Nu kan du enkelt hitta rätt frimärke till dina inbjudningskort, save-the-date kort och tackkort.
På postens hemsida finns Frimärksletaren som hjälper dig med just detta. Här kan du söka frimärke efter färg, bransch, ändamål och känsla. Du kan sedan beställa dina frimärken direkt på nätet. Tänk på att valören på frimärket är rätt bara!


   Hitta rätt frimärke till dina bröllopskort med Frimärksletaren.


Tiden går för fort!

Idag är det tisdag och helt plötsligt är det fredag... Dagarna, veckorna och månaderna bara försvinner iväg!
Det är såååå många idéer och projekt man vill få klara någon gång men tiden finns liksom inte där. Ibland vill jag bara bo på jobbet!
Apropå att tiden går fort... om ynka två månader kommer första Spira-bebisen!!! :)

Idag har vi gjort klart och skickat inbjudningskorten med marint tema samt printat dessa ursöta dopkort:




Dopkort "Mitt lilla barn 2" med blått papper, guldtryck och typsnittet Wendy.

/Åsa

Popart

Dagen har ägnats en hel del åt ett popartporträtt. Vi gör sådana av foton som kunder skickar in, de flesta använder sina bilder till inbjudningskort eller små tavlor. Kunden vi hjälper nu vill dock ha sin bild "något" större, 40x50. Det innebär ju att vi inte kan trycka det själva utan måste ta hjälp av tryckeriet som befinner sig i samma lokaler som oss. Detta ställer till det lite med färginställningar osv när vi använder maskiner vi inte är vana vid och som inte är våra egna.
Börjar dock se ett slut på pillet och det ska bli riktigt, riktigt kul att se bilden i en så stor storlek.

Här kommer några exempel på popartbilder vi gjort förut:


Om ni är intresserade av att beställa en popartbild kan ni kika in här.


RSS 2.0