Nicke Nyfiken

Idag har det ritats lite igen.
Vi har börjat spåna lite på nya kort och tavlor till barn. Tänkte då göra egna tolkningar på kända barnboksfigurer. Den första blev Nicke Nyfiken. Detta är dock ett första utkast och det är inte säkert att det färdiga resultatet kommer att se ut på det här sättet.



Under arbetets gång såg det ut på detta sättet:



Ha en bra Valborg!

Vinetikett

En rolig gåva om man blir bjuden på middag!
En vanlig present när man blir bortbjuden är ju att ta med en flaska vin. Varför då inte göra det lite mer personligt genom att beställa vinetiketter?
Köp en vinflaska, skrubba bort den befintliga etiketten och sätt på det lite mer personliga alternativet.
Garanterat mycket uppskattat!



Klicka på bilden för att komma till våra etiketter.


webbdesign på schemat


Vi har planer på att uppdatera vår hemsida, det känns som att det är dags för en förändring.
Lite ny design ska det bli och förhoppningsvis någon sorts beställningsfunktion.
Det är svårt att hinna med dessa egna projekt men idag ska det förhoppningsvis finnas tid över.
Här kommer en förhandstitt:


Våriga askar

Morgonkvisten har spenderats med tändsticksaskar. Gröna, våriga askar med ett orientaliskt mönster på ena sidan och parets namn och en liten fyndighet på andra sidan.




Inbjudningskort med höstkänsla

Ja, tro det eller ej, men ska ni gifta er i höst kan det vara bra att beställa inbjudningskorten redan nu. Vill man vara säker på att alla kan komma så är det bra att skicka ut inbjudningskorten i så god tid som möjligt, innan folk har börjat gjort upp planer. Detta är om möjligt ännu viktigare om man gifter sig mitt i sommaren.
Idag har vi gjort härliga höstinbjudningar som faktiskt ska skickas ut här uppe i Jämtland, det är alltid lika kul!



Paret som beställde de här korten valde att specialbeställa gröna band. Det finns massor av färger att välja bland och de gör verkligen skillnad.

Annons till bröllopstidning

Måndag och full fart här på kontoret!

Med en väääldigt kort deadline på annonsen har det minst sagt varit lite stressigt inombords idag.
Nu är annonsen i alla fall inskickad och vi håller tummarna för att det kommer att se bra ut i tryck.
Den 18:e maj kommer tidningen ut!




Annons till brölllopstidningen Allt om bröllop

Annonsfoton

Som jag skrev igår så skulle det fotas lite idag.
Fotona ska eventuellt användas till en annons i Allt om bröllop. Vi fick ett riktigt fint erbjudande på en halvsidesannons och vi har inga annonser i det formatet sedan förut så då måste vi ju hitta på något nytt. Det var dock lite brådis så jag har tagit lite snabba foton och så ska vi försöka knåpa ihop en snygg annons på måndag. Det kan hända att vi får ta om fotona när vi ser hur annonsen artar sig. Kanske måste fota helt nya kort också, men nu har vi ju i alla fall något att börja med.
Fotona är praktiskt taget oretucherade så det är ju inte så här de ska se ut i tidningen men ville ändå visa er vad som pågått hitills.


"Himlen runt hörnet"


"Tro på varann"


"Kärleken är"


"Tro på varann"


"Himlen runt hörnet" placeringskort


Tidningen "Allt om bröllop"

/Jenny

Kärlek

Tänkte såhär på fredagsförmiddagen göra er lite glada med en kärleksillustration.


/Jenny

Illustrerad profilbild

Nu slipper ni sitta och vänta längre =)
Bilden jag började med igår är nu klar och ni kan till höger se vad det är jag jobbat med. Profilbilden är numera illustrerad.
Här nedan kan ni se lite hur jag gick till väga.

Den allra första skissen:

Tusch:

Färdig bild:


Nu blir det inte mycket mer jobb för mig idag. Jobbar extra på dagis ibland och har nu blivit inringd.
I morgon ska jag nog fota lite kort till en annons, lovar att ni får se vad som görs.

/ Jenny

Kalasinbjudan!

Idag har det producerats kalasinbjudningar på Spira.
Ett roligt litet projekt. Ville fyller år i helgen och planerar kalas med alla kompisar!
Moster fick då äran att fixa inbjudningarna :)


Kalasinbjudan Inbjudan blev ett enkelsidigt, fyrkantigt kort med ett foto på födelsedagsbarnet. Med glada färger och en kompis med ballonger blev det riktigt kalasigt!


Det blev ett minikalas redan idag eftersom vi åker bort när Ville fyller år. Mycket presenter och bus!
Ville Det blev även lite kalas idag eftersom vi åker bort när Ville fyller år.
Mycket presenter och bus när man fyller fyra!


/Åsa

Teckning

Idag har det ritats och ritats och ändå har det inte blivit något klart. Tycker att det känns trist att visa något som inte är helt klart så tyvärr får ni bärga er till imorgon med resultatet, men en liten "sneek preview" kan ni ju få.



Illustration

Så, nu har det både ritats och scannats! Kul båda två =) Scannade in bilden eftersom så ni kan se hur arbetet fortskred.

Skiss:

Tuschstreck:

Skuggning

Slutresultatet med färg

Nu skriver jag slutresultatet men det är ju inte riktigt säkert att det är sant. När jag kommer till kontoret i morgon är det mycket möjligt att jag ser tusen små fel som jag måste fixa till. Det är synd att det är så svårt att vara nöjd med sitt eget arbete.

Nej, nu har jag varit på jobbet i snart elva timmar så nu drar jag mig nog hemåt. Hörs i morgon!

Tur till revisorn

Nu var det dags att ta den årliga turen till revisorn för att få ordning på papperna.
Vår revisor jobbade förut på Ernst och Young men har nu startat en egen firma med tre kollegor. De höll till i jättefina nyrenoverade lokaler.



Passade sedan på att ta en sväng till posten för att bli av med lite paket.

Har nu även installerat scannern så planen är att använda pennan lite så vi har något att scanna in och visa upp =) Halva dagen har dock rusat iväg, vi fick precis besök av en kompis som fått barn så lunchen blev vääääldigt lång.


Monogram och marina inbjudningskort

Vi fick både pennorna och scannern idag! Hann dock varken rita eller scanna, inte ens installera scannern, men då har jag ju något att göra i morgon också =)
Nämnde inte att som bonus för att vi köpte scannern så fick vi en picnickorg. Den var jättefin! Riktiga tallrikar och riktiga bestick. Det blir toppen i sommar! Och gratis är ju alltid gott!




Vi har under dagen även gjort fina inbjudningskort med ett specialdesignat monogram. Det kostar 249kr att få sitt eget monogram och det gör verkligen trycksakerna mycket mer personliga.



Vi har även jobbat lite med specialdesignade inbjudningar. De har ett marint tema och har valt en befintlig inbjudan och sedan kommit med sina egna idéer och ändringar tills den blivit precis som de tänkt sig. Detta är ett prov som vi skickar hem till dem. Då får de kolla igenom så allt är precis som de tänkt sig innan de får hem alla inbjudningarna i brevlådan. Det blev väldigt, väldigt snyggt så vi får hoppas att de känner på samma sätt.


Tändsticksaskar

Måndag och tillbaka på jobbet.
Idag har vi bl.a. gjort reklamtändstickaskar till ett företag som behövde dem till en fotografering.
Oftast gör vi ju askarna till bröllop då brudparet vill ha dem som present till sina gäster men ibland hör företag också av sig och det är jättekul.

Väntar fortfarande ivrigt på den beställda scannern och pennan. Har förhoppningar om att scannern kommer att komma idag men pennan får vi nog vänta lite till på. Det var 2-4 dagars leveranstid på den.


Snö

Tro det eller ej men från att ha haft toppenväder på morgonen så snöar det. Surt.


Inbjudningskort med röda rosor

Här på kontoret har det varit lite ensamt de senaste två dagarna. Åsa har flytt till en härlig långhelg i Sälen så jag får hålla ställningarna själv här på hemmaplan. Det har dock inte varit några problem då jag haft en hel del att göra och då går ju tiden fort.
Bland annat har jag gjort klart en beställning med inbjudningskort. Paret hade temat "röda rosor" så då passade ju vårat inbjudningskort "Vill ha dig" alldeles ypperligt. Korten blev jättefina och jag hoppas att de blir nöjda.



Har även börjat lite smått med en skiss som så smånigom ska bli en illustration. Det sitter just nu i att jag beställt en penna som jag väntar på. Har även beställt en scanner så då kan ni få se bilderna i, förhoppningsvis, lite bättre kvalité än nu när jag fotar istället.
Hoppas både pennan och scannern kommer på måndag!



Lovar att ni ska få följa utvecklingen av bilden.

Välkomna!

Välkomna till vår alldeles nya blogg!
Hoppas att vi ska kunna underhålla er med intressanta inlägg och roliga bilder!

RSS 2.0