.


Vi gör ett skissat porträtt av ditt foto, läs mer här!

Cirkusmåndag


Nu har jag precis skickat iväg logotypförslaget som jag skulle ha gjort för hundra år sen. Jag tyckte det blev en häftig logotyp, grafisk och modern. Önskemålen var bland annat "lite galenhet, mycket färger, mycket kreativitet".
På bilden har jag tagit bort en del av företagsnamnet.

Bilden symboliserar den här dagen ganska bra, det har varit lite cirkus som vanligt. Bland annat missade jag bussen två gånger imorse och fick springa till den tredje bussen. Kom till jobbet 45 minuter senare än jag hade tänkt mig, ingen bra början!

Drogad på jobbet

Idag är en skön dag, det känns lite lugnare än det har gjort på mycket länge. Så nu ska jag äntligen ta tag i lite saker som blivit liggande. Det är framförallt några stackars logotypförslag som skulle ha blivit gjorda för länge sen. Det kan gå hur som helst med tanke på att jag nyss tog en citodon och är halvt drogad... 
Idag är jag och jenny bjuden på middag hos Zervit! Det är en killes fru som ska komma och laga mat åt hela högen och även till oss, underbart! Det ska bli så skoj att träffa våra gamla jobbgrannar!


Här kommer lite bilder på några tidigare logotypförslag vi gjort.

Detta förslag är till en godisbutik som ville ha en glad gris i loggan. Det var inte lätt att göra en glad gris upptäckte jag, det är ju mest ett tryne och inte så mycket mun på grisar. Det blev två olika förslag, ett där G:et i loggan är en glad gris och ett med den glada grisen som godisförsäljare och g:et i logotypen som en grisknorr.









Här ett logotypförslag till ett drejeri. Företaget heter inte "Drejeri" som ni kanske förstår, jag tog bort en del av företagsnamnet för att lägga upp förslagen på bloggen.
Logotyperna är skapade i svart och vitt. Det gör dem väldigt grafiska vilket passar bra som en hantverkslogotyp. Bilderna symboliserar ett hjortronbär, en snöflinga och en snurrande drejskiva.

Himlen runt hörnet

Hej!

Det var ett tag sen nu :)
Bloggen har blivit lidande den senaste tiden, jag vet inte hur jag ska vända den här trenden men jag ska verkligen försöka!!
Nu har vi flyttat till vårt nya kontor. Det har varit en hektisk tid, jag gillar absolut inte att flytta. Det har varit grejer överallt och ingenstans, kaos helt enkelt! Men nu känns det som att det blir bättre ordning här på nya stället för varje dag som går. Jag vet var de flesta saker är och det börjar bli lite fint. Eller fint och fint... inte saker överallt i alla fall! Min praktikant Jeanette har varit en klippa som har hjälpt mig med allt grovgöra, tusen tack för det!
Jag lägger upp lite foton också, här är några olika färgval på vårt kort "Himlen runt hörnet":




Vi flyttar!

Nu är det klart med lokal för oss, jag hämtade nycklarna idag!
Vi kommer från och med den 15 november att finnas på Odensalagatan 39 C i Östersund.
Vi fick det större utrymmet med pentry så det blir nog bra!

RSS 2.0