Drogad på jobbet

Idag är en skön dag, det känns lite lugnare än det har gjort på mycket länge. Så nu ska jag äntligen ta tag i lite saker som blivit liggande. Det är framförallt några stackars logotypförslag som skulle ha blivit gjorda för länge sen. Det kan gå hur som helst med tanke på att jag nyss tog en citodon och är halvt drogad... 
Idag är jag och jenny bjuden på middag hos Zervit! Det är en killes fru som ska komma och laga mat åt hela högen och även till oss, underbart! Det ska bli så skoj att träffa våra gamla jobbgrannar!


Här kommer lite bilder på några tidigare logotypförslag vi gjort.

Detta förslag är till en godisbutik som ville ha en glad gris i loggan. Det var inte lätt att göra en glad gris upptäckte jag, det är ju mest ett tryne och inte så mycket mun på grisar. Det blev två olika förslag, ett där G:et i loggan är en glad gris och ett med den glada grisen som godisförsäljare och g:et i logotypen som en grisknorr.









Här ett logotypförslag till ett drejeri. Företaget heter inte "Drejeri" som ni kanske förstår, jag tog bort en del av företagsnamnet för att lägga upp förslagen på bloggen.
Logotyperna är skapade i svart och vitt. Det gör dem väldigt grafiska vilket passar bra som en hantverkslogotyp. Bilderna symboliserar ett hjortronbär, en snöflinga och en snurrande drejskiva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0