Trettioårspresent

Serietidningsporträtt, men i lite mer Modesty Blaise anda.


Färdig vädur

Har haft en liten semestervecka och en vecka när Henke jobbade hela veckan så jag fick vara hemma med Eva. Därav den urusla, vanligtvis är den superkass, uppdateringen. Jobbar på med lite allt möjligt här i alla fall. Hösten känns ruskigt nära och med den kommer ju ett lugnare arbetstempo. Hösten och vintern är ju inte högsäsong för bröllop direkt.
Vi har lite andra projekt som sysselsätter oss när beställningarna sinar. De olika stjärnteckensbilderna har tex fått en snygg layout och kommer nog upp till försäljning snart. Självklart kan ni lägga en beställning nu också, bara att maila oss så mailar vi tillbaka en bild på hur eran bild skulle se ut.
Kan tänkas att designen ändras lite innan vi är helt klara också =) Men visst blev den fiiin?


Julkort

Det är lite lustigt egentligen. Solen skiner utanför och vi har garanterat en hel del sommar kvar men ändå sitter jag nu och skissar på lite julkort. Det gäller ju att vara ute i god tid.


Lilla Leo

En beställning på ett barnporträtt.



Orginal


Madde 29 år

I helgen som var så var jag på födelsedagskalas. Min kompis Madeleine fyllde 29 år och det firades med pompa och ståt ute på restaurang. Målade hennes porträtt som present och det såg ut såhär.


RSS 2.0